konkurs plastycznyInwestycje PPUZZdalne nauczaniecovidBaner FE

Dietetyka

Rekrutacja na studia

Przejdź dalej aby zobaczyć więcej...
więcej »

Informacje ogólne

Kierunek Dietetyka Poziom kształcenia: studia pierwszego stopnia Profil kształcenia: praktyczny Forma studiów: stacjonarne Tytuł zawodowy nadawany absolwentom: licencjat Dietetyka to dziedzina z przyszłością, to jedna z najszybciej rozwijających się nauk na świecie. Wpisując się w nurt zapotrzebowania społeczeństwa na rzetelną i naukową wiedzę w zakresie wpływu żywienia na stan zdrowia, PPUZ dąży do utworzenia kierunku dietetyka. Studenci, realizując program, mają...

więcej »

Władze instytutu

DYREKTOR  INSTYTUTU  ZDROWIA Dr Piotr Kurzeja Pokój nr 425 Telefon: 18 26 10 700 wew 425 Godziny przyjęć: środa: 10-12, czwartek 10-12     ZASTĘPCA  DYREKTORA  INSTYTUTU ZDROWIA  dr Bartłomiej Gąsienica-Walczak       KIEROWNIK ZAKŁADU DIETETYKI mgr Aleksandra Kiełtyka     KOORDYNATOR KIERUNKU DIETETYKA  mgr Aleksandra Kiełtyka        

więcej »

Sekretariat

SEKRETARIAT INSTYTUTU ZDROWIA Kierunek Dietetyka mgr Jolanta Gliścińska  pokój 421 ul. Kokoszków 71, 34-400 Nowy Targ Tel.: (18) 26 10 735 email: id@ppuz.edu.pl Czynny od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-16:00     DZIAŁ NAUCZANIA  mgr Katarzyna Chowaniec-Ambroż  pokój nr 227  ul. Kokoszków 71, 34-400 Nowy Targ  telefon: (18) 26-10-732  e-mail: dos@ppuz.edu.pl Dyżury dla studnetów pok. 227: od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-16.00     ...

więcej »

Dyżury pracowników

           DYŻURY  PRACOWNIKÓW  DYDAKTYCZNYCH        w roku akademickim 2021/2022 semestr zimowy   DYŻURY pracowników  dostępne są , po wejściu w dane dot. poszczególnego pracownika : http://planzajec.uek.krakow.pl/ppuz/index.php                                                                       

więcej »

Harmonogram zajęć, grupy

Organizacja roku akademickiego 2021/2022 (pobierz)   Harmonogramy mogą ulegać zmianom, w związku z tym, studenci proszeni są o sprawdzanie planów bezpośrednio przed zajęciami ROK I  ROK II ROK III    

więcej »
1 2